Over mij

Alweer tien jaar geleden ben ik begonnen met haken. Mijn leven lang ben ik al creatief bezig en aan het handwerken. Toen ik eens een boek tegen kwam met haakpatronen van knuffels was ik gelijk verkocht. Dit moest en kon ik ook! niet dus... Na veel proberen, uithalen en ruzieèn had ik het opgegeven en het boek weer aan de kant gegooid. Het lukte me niet te leren haken met alleen het boek en de plaatjes. Totdat mijn vriendin met het slimme idee kwam om op youtube te kijken hoe ik moest haken. Dat was het idee! Het haken lukte en er kwamen veel knuffels van de haaknaald want knuffels haken was toch wel mijn favoriet.
 
In 2011 was ik gestart met een webwinkel met interieurartikellen in landelijke stijl met de bijpassende naam Landelijk Boetiek. Omdat ik niet meer wist waar ik met de vele knuffels heen moest verkocht ik deze ook via de website en op braderiën in de buurt. Totdat ik zelf was begonnen met ontwerpen. Er waren nog niet zo heel veel haakboeken en ik had zelf ideeën genoeg. Ik ontwierp mijn eigen knuffels en verkocht deze. 

Steeds meer mensen begonnen met haken en vroegen of ik de patronen niet wilde verkopen. U vraagt wij draaien natuurlijk dus de eerste losse patronen en haakpakketten gingen in de verkoop. Als snel kwamen hier garens bij en gingen de intereurartikkelen de deur uit. Ik ging op hobbybeurzen staan en kreeg hierdoor steeds meer de kans om meer knuffels te ontwepen en te verkopen onder de naam Creatief Boetiek. En nu ben ik super trots met mijn eigen website Arjen Blancke. Ik hoop dat jullie je weg kunnen vinden op de site en veel plezier hebben aan mijn haakpatronen. 

Lieve groet,